Reviews

Wie kan een review achterlaten?
Iedereen is vrij om ons te beoordelen. Zowel positieve als negatieve reviews worden geplaatst. Wij betalen niet voor reviews. Geverifieerde reviews op deze website bevatten een groen vinkje. In dit geval komt de geplaatste review overeen met de aankoop van het product.

Reviews geplaatst op onze website worden binnen 14 dagen behandeld. Reviews buiten onze website, zoals op Google of Trustpilot worden eveneens binnen 14 dagen behandeld.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?
Wanneer de klant een aankoop heeft gedaan komt er automatisch een uitnodigingsmail voor het plaatsen van een review. Reviews die niet voor ons bedoelt zijn worden in de regel verwijderd. De review moet gebaseerd zijn op een aankoop/ervaring en mag geen inhoud bevatten welke tot spam gerekend kan worden. Zie meer informatie over google of trustpilot beleid.

Helaas kunnen wij niet elke review controleren omdat bijvoorbeeld Google geen gegevens verstrekt van de reviewer waardoor het voor als webshop onmogelijk is te achterhalen wie de betreffende reviewer is omdat meestal een schermnaam/nickname gebruikt wordt.

Op productniveau kunt u een review plaatsen. Scroll naar beneden en vervolgens ziet u Beoordelingen staan. Zie de afbeelding hieronder.

Scroll vervolgens de al geplaatste reviews voorbij naar beneden om een review te plaatsen.

Tevreden?

Tevreden over het product? Laat een beoordeling achter en maak kans op een waardebon van € 100,00! Laat u een review achter op de website? Dan maakt u kans op de waardebon!

Ga naar Google reviews of Trustpilot om een beoordeling te plaatsen.

Niet tevreden?

Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een oplossing.